ACTUALITAT

Menús de San Valentín

Els nostres socis han dissenay interessants menús per celebrar Sant Valentí de la millor manera possible. Propostes culinàries de tots els preus per a dinar o sopar esta data tan especial. Gaudeix de l’amor més romàntic.

llegir més

Menús de Nadal

Els nostres socis han dissenyat interessants menús per celebrar les festes de Nadal de la millor manera possible. Propostes culinàries de tots els preus per a la nit o dinar de Nadal, Cap d’Any, el Nou Any o Reis. Gaudeix de la família i amics i un bon plat a la taula.

llegir més

Els hostalers de Gandia celebraran la Nit de cap d'any el 17 de desembre

Un any més, DestíSafor està ultimant tots els detalls per a celebrar la Nit de cap d'any Hostalera. Un esdeveniment que reuneix els hostalers de la comarca per a acomiadar l'any.

llegir més

DestíSafor promocionarà la gastronomia de la Safor a través dels seus establiments

“Anem a ensenyar a la comarca i al turisme els plats típics i la gastronomia de la Safor, elaborats amb els mitjans i productes que ens dóna la nostra terra”.

llegir més

Reacciona a tiempo, salva vidas

DestíSafor, concienciados por este problema y movidos por la intención de sensibilizar a nuestros asociados, os brindamos la oportunidad de conocer el dispositivo Dechoker antiatragantamiento.

llegir més

Nou curs de manipulador d'aliments

Dijous que ve 22 de novembre tindrà lloc una nova edició del Curs de Manipulador d'Aliments, amb el qual s'obté gratuïtament el certificat imprescindible per a treballar en el sector hostaler.

llegir més

DestíSafor aposta per la formació de les seues soci@s

Una vegada més, DestíSafor ha participat en diferents accions per a contribuir a la formació dels seus socis i sòcies.

llegir més

DestíSafor trabaja en la creación de una nueva app

DestíSafor y la Agencia de Publicidad Creativados de Gandia están desarrollando una nueva aplicación con la que revolucionarán la promoción de la hostelería de la comarca. Esta nueva herramienta, que estará disponible en la Stores de Android e IOS, permitirá a cualquier usuario localizar establecimientos de la comarca siguiendo diferentes métodos de búsqueda: tipo de cocina, alérgenos, ubicación, ofertas, etc.

llegir més